fdo_slide01

SOBRE FCI COATINGS

Des de 1934

85 ANYS

D'EXPERIÈNCIA

Més de

40 ANYS

INNOVANT

Som una empresa dinàmica i adaptable al mercat, especialitzada en el recobriment de rodets industrials i en les aplicacions de peces tècniques en polímers: cilindre poliuretà, sil·licones, cautxús sintètics i naturals... Molts dels cautxús que fem servis en el procés de producció són fet amb la nostra formulació pròpia: Caucho Sabadell

Al 1934, al centre de Sabadell, comença la nostra trajectòria centrada en la producció de cilindres i de corretges de transmissió per a cintes transportadores. Als anys 60, vem innovar incorporant el cautxú a la fabricació dels nostres productes, inclòs el cautxú Sabadell.
Des de fa més d'una dècada, destaquem en els processos de fabricació de cilindres recoberts de sil·lcones, cilindres poliuretans i altres materials apropiats en funció de les necessitats d'una gran varietat d'indústries.

foto_empresa01

FCI COATINGS, UN REFERENT NACIONAL

Avui dia, FCI Coatings és un referent nacional en el recobriment de cilindres de cautxú natural o sintètic, de qualsevol mida o duresa, amb la gama de productes més copleta del mercat i cobertura de totes les necessitats. Mantenim un alt nivell tecnològic i d'investigació. A més, fem servir una tecnologia respectuosa amb el medi ambient i les persones.

ESPECIALITZACIÓ I UN CONTROL EXHAUSTIU DE QUALITAT

El procés de millora continua que regeix la nostra empresa porta a un control de qualitat exhaustiu durant tot el procés productiu i una verificació final que garantitza resultats brillants i òptims. Juntament amb el factor més important, un equip humà especialitzat en el sector i que es forma de manera contínua.

Molts dels cautxús que fem servir en el procés de producció estan fets amb la nostra pròpia formulació: Cauchos Sabadell. Disposem d'una gama de 114 fórmules que han estat sotmeses als controls de qualitat més exigents.

foto_empresa01

El nostre objectiu és oferir solucions de qualitat a mida adaptades a les altes exigències de cada client amb el millor termini d'entrega i un assessorament personalitzat.

CONTACTA'NS

AVANTATGES DE FCI COATINGS

SERVEI D'EMERGÈNCIAEN 72 HORES ELS 365 DIES DE L'ANY

Recobriment de rodets de cautxú o de poliuretà en un termini de 3 dies laborables a partir de la recepció. Consultar condicions.

ASSESSORAMENT TÈCNIC I COMPROMÈS AL 100%

Assessorament personalitzat amb solucions a mida.

ENS NECESSITES, ENS TENS

El nostre equip es desplaça a la teva empresa per analitzar el problema.

  • Som líders en terminis d'entrega, eficiència i satisfacció dels nostres clients.