SOBRE FCI COATINGS

Des de 1934

85 ANYS

D'EXPERIÈNCIA

Més de

40 ANYS

INNOVANT

Som una empresa especialitzada en els recobriments i aplicacions de peces tècniques en polímers: poliuretans, sil·licones, cautxús, sintètics i naturals. FCI Coatings és una empresa dinàmica que s'adapta constantment a un entorn industrial cada vegada més canviant, situant-se com a punters de la tecnologia, la qualitat, la innovació i el bon servei. La nostra prioritat és oferir sempre la màxima qualitat i servei personalitzat en un temps rècord en totes les nostres feines. Estudiem cada cas per oferir a cada client allò que realment necessita.

La passió per allò que fem és el que ens inspira cada dia.

CONÈIXE'NS
RECOBRIMENTS FCI
FCI Coatings és una empresa dinàmica molt adaptable al mercat, especialitzada per sectors. Ens agrada destacar en la qualitat dels nostres dissenys i en la producció de tot tipus d'articles de totes les qualitats fets de cautxú i de poliuretà (rodets o peces tècniques).

RODETSINDUSTRIALS

+ Informació

FLEXOS GRAVATSAL BUIT

+ Informació

POLIURETÀ

+ Informació

PEÇATÈCNICA

+ Informació

SOLUCIONS A MIDA

foto_soluciones
Gràcies a la nostra política basada en la qualitat, el servei i la rapidesa, aconseguim oferir les millors solucions i la millor atenció al client. El nostre equip destaca per donar un tracte personalitzat. Estudiem, assessorem i desenvolupem noves qualitats per aconseguir la millor solució segons les necessitats de cada client.
MÉS INFORMACIÓ

QUALITAT I CONFIANÇA

A FCI Coatings estem associats amb l'Associació Graphispack.

foto_empresa01

Descobreix les nostres instal·lacions

Actualment FCI Coatings compta amb una superfície de 1.500 m2 després de l'ampliació de les seves instal·lacions l'any 2014. Una ampliació que conjuntament amb l'adquisició de nova maquinària, ens ha permès incrementar els nostres objectius productius, comercials i de qualitat.

AVANTATGES DE FCI COATINGS

SERVEI D'EMERGÈNCIAEN 72 HORES ELS 365 DIES DE L'ANY

Recobriment de rodets de cautxú o de poliuretà en un termini de 3 dies laborables a partir de la recepció. Consultar condicions.

ASSESSORAMENT TÈCNIC I COMPROMÈS AL 100%

Assessorament personalitzat amb solucions a mida.

ENS NECESSITES, ENS TENS

El nostre equip es desplaça a la teva empresa per analitzar el problema.

  • Som líders en terminis d'entrega, eficiència i satisfacció dels nostres clients.